Vastgoedadviseurs t.b.v. Villa's - Landhuizen - Landgoederen
Bekijk aanbod in:  

Huizen te koop aangeboden

Hieronder vindt u een selectie van enkele huizen die wij op dit moment te koop aanbieden. Als u iets specifieks zoekt, nodigen wij u uit om ons uitgebreid over uw wensen te informeren. Wellicht hebben wij wetenschap van een op handen zijnde zaak die u goed past.

pagina 1 van 8
Volgende pagina »
sorteer op: plaats / prijs
Vught, John F. Kennedylaan  32
nieuw

Vught, John F. Kennedylaan 32

Aan rustige laan nabij het Vughtse bos/heidegebied en op prima villastand gesitueerde vrijstaande bungalow. De bungalow heeft een royale hall, living met gashaard, eetkamer, tuinkamer, keuken, bijkeuken, 2 slaapkamers en een grote badkamer voorzien van alle gemakken. De fraai aangelegde tuin rondom met oprit, overkapping en tuinberging completeert het geheel. Kortom uiterst vrij gelegen degelijk gebouwde bungalow op een topstek! Rondleidingen en overige informatie uitsluitend via ons bureau.
Eventueel ook te huur!
perceel: 864m≤, woonoppervlak: 155 m≤
Bouwjaar: 1999
Prijs: € 720.000,-   kosten koper
Vught, Bosscheweg 45

Vught, Bosscheweg 45

Villa "De Dieke": Op eerste klas stand gesitueerde vrijstaande karakteristieke rietgedekte villa (Gemeentelijk Monument) met zonnig Zuid-West perceel. De sfeer van dit cottage-achtige en uitgesproken romantische familiehuis is bijzonder te noemen. Met name de architectuur, authenticiteit en de prachtige lichtinval geven het huis extra cachet. Zeer gunstig gelegen op korte fietsafstand van het bruisende centrum van 's-Hertogenbosch, het Vughtse bos en heidegebeid, recreatiegebied de IJzeren Man en het nieuwe Jeroen Bosch Ziekenhuis. Rondleidingen uitsluitend na vooraf gemaakte afspraak via ons bureau.
perceel: 1122m≤, woonoppervlak: 302 m≤
Bouwjaar: 1920
Prijs: € 1.095.000,-   kosten koper
Vught, Loonsebaan 80
nieuw

Vught, Loonsebaan 80

Op eerste klas lokatie gelegen royale vrijstaande karaktervolle villa met dubbele garage en fraai aangelegde tuin. De woning heeft onder andere een royale hal, studeerkamer/kantoor, grote living met keuken en openhaardpartij, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een middels vlizotrap bereikbare bergzolder. Het geheel is keurig onderhouden en instapklaar. Rondleidingen na vooraf gemaakte afspraak via ons bureau.
perceel: 800m≤, woonoppervlak: 169 m≤
Bouwjaar: 1976
Prijs: € 899.000,-   kosten koper
Vught-Noord, Zuidoosterlaan 10
verkocht

Vught-Noord, Zuidoosterlaan 10

Halfvrijstaande karakteristieke villa op geliefde lokatie. Instapklaar geheel met schitterende 'open' begane grond waarin grote living, eetkeuken en bijkeuken, 4/5 slaapkamers, 2 badkamers en separate doucheruimte. De mooie, groene en veel privacybiedende tuin completeert het geheel. Rondleidingen uitsluitend via ons bureau.
perceel: 465m≤
Bouwjaar: 1939
's-Hertogenbosch, Vughterweg 28
nieuw

's-Hertogenbosch, Vughterweg 28

"De Paddenstoel"; Een van de meest geliefde huizen van de bourgondische hoofdstad op een toplokatie grenzend aan natuurgebied nu te koop! Koper dient rekening te houden met modernisering. Rondleidingen en overige informatie uitsluitend voor zeer serieuze gegadigden via ons bureau. Gunning voorbehouden.
perceel: 710m≤, woonoppervlak: 210 m≤
Bouwjaar: 1925
Prijs: € 1.095.000,-   kosten koper
Vught, Victorialaan 3
verkocht

Vught, Victorialaan 3

Vrijstaande, karakteristieke villa aan zeer geliefde laan in fijne en kindvriendelijke woonomgeving op korte fietsafstand van 's-Hertogenbosch-centrum en nabij het Vughtse bos en heidegebied. Uitermate gezellige en instapklare woning!
perceel: 185m≤
Bouwjaar: 1930
Vught-villapark, Rondeweg 7
nieuw

Vught-villapark, Rondeweg 7

" De Sparhoeck ": Uiterst royale karakteristieke residentiŽle villa op topstek middenin bebost villapark! De villa heeft onder andere; imposante entree met fraaie trappartij, riante living, woonkeuken met aansluitend overdekt terras, keuken, bijkeuken, kelders, 5 slaapkamers (meerdere mogelijk), 2 badkamers en grote zolderberging. De in stijl aangelegde praktische tuin rondom de woning completeert het geheel op smaakvolle wijze. Fijn familiehuis op een van de meest geliefde locaties in het Vughtse Oude Villapark! Rondleidingen uitsluitend voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
perceel: 827m≤, woonoppervlak: 256 m≤
Bouwjaar: 1936
Prijs: € 1.195.000,-   kosten koper
Vught, Aert Heymlaan  34
verkocht

Vught, Aert Heymlaan 34

"De Ridderspoor": Monumentale karakteristieke rietgedekte villa van grote historische allure met bijgebouw op riant perceel.
Succesvol bemiddeld voor koper!
perceel: 3942m≤
Bouwjaar: 1921
Vught, Jagersboschlaan 18
verkocht

Vught, Jagersboschlaan 18

Onder architectuur gebouwde riante residentiŽle vrijstaande villa met bijgebouwen, buitenzwembad en parkachtige tuin.
Succesvol bemiddeld voor kopers!
perceel: 5620m≤, woonoppervlak: 375 m≤
Bouwjaar: 1987
Den Dungen, Spurkstraat 48

Den Dungen, Spurkstraat 48

Op een uiterst geliefde lokatie gesitueerde vrijstaande rietgedekte villa in landhuisstijl met fraaie bijgebouwen en royaal zonnig perceel op het zuid-westen. Het geheel is met gevoel voor detail met uitsluitend hoogwaardige materialen afgewerkt en is instapklaar. Perfecte ligging nabij dorpskern en op korte afstand van 's-Hertogenbosch. Rondleidingen en informatie uitsluitend voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
inhoud: 1200m≥, perceel: 2106m≤, woonoppervlak: 380 m≤
Bouwjaar: 2000
Prijs: € 1.175.000,-   kosten koper
's-Hertogenbosch, Wagnerlaan 13
nieuw

's-Hertogenbosch, Wagnerlaan 13

Zeer riante instapklare vrijstaande villa van grote allure op uniek en parkachtig kavel. De moderne villa is recent onder architectuur verbouwd en uitgebouwd tot een waar familiehuis voorzien van alle denkbare comfort. Superstek grenzend aan de Dieze, nabij park en het historische stadscentrum! Rondleidingen en overige informatie uitsluitend voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
perceel: 1777m≤, woonoppervlak: 450 m≤
Bouwjaar: 2013
Prijs: € 1.695.000,-   kosten koper
pagina 1 van 8 | Volgende pagina »

1 2 3 4 5 6 7 8