Vastgoedadviseurs t.b.v. Villa's - Landhuizen - Landgoederen
Bekijk aanbod in:  

Huizen te koop aangeboden

Hieronder vindt u een selectie van enkele huizen die wij op dit moment te koop aanbieden. Als u iets specifieks zoekt, nodigen wij u uit om ons uitgebreid over uw wensen te informeren. Wellicht hebben wij wetenschap van een op handen zijnde zaak die u goed past.

pagina 1 van 7
Volgende pagina »
sorteer op: plaats / prijs
Vught-Noord / Villapark, Heiweg 5
nieuw

Vught-Noord / Villapark, Heiweg 5

Karakteristieke vrijstaande villa op topstek in het gewilde villapark! Dit uitermate gezellige familiehuis beschikt over een royale hal, living met openhaard, studeerkamer, woonkeuken/eetkamer, groot atelier annex tuinkamer, 4/5 slaapkamers, badkamer en (berg)zolder. Rustige toplokatie met het uitgestrekte bos/heidegebied en recreatieplas om de hoek! Rondleidingen voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
perceel: 676mē, woonoppervlak: 247 mē
Bouwjaar: 1920
Prijs: € 965.000,-   kosten koper
Vught-Noord, Loyolalaan 19
nieuw

Vught-Noord, Loyolalaan 19

Vrijstaande villa met garage aan mooie brede laan in het geliefde Vught-Noord! De woning heeft onder andere een royale entree, study, keuken, living met openhaard, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een zolderberging. Rondleidingen en overige informatie uitsluitend via ons bureau.
perceel: 705mē, woonoppervlak: 221 mē
Bouwjaar: 1976
Prijs: € 845.000,-   kosten koper
's-Hertogenbosch-centrum, Oude Dieze  17-19
nieuw

's-Hertogenbosch-centrum, Oude Dieze 17-19

Uiterst royale monumentale stadsvilla met koetshuis op groot perceel aan prominente straat in de historische binnenstad. Het gebouw is de afgelopen jaren in gebruik geweest als kantoor. De authenticiteit is goed bewaard gebleven en het geheel zou (na verbouwing) uitstekend kunnen dienen als schitterend familiehuis. Collegiale verkoop met RSP makelaars. Rondleidingen uitsluitend na vooraf gemaakte afspraak.
perceel: 846mē, woonoppervlak: 800 mē
Bouwjaar: 1775
Prijs: € 1.695.000,-   kosten koper
Vught, Loonsebaan 80

Vught, Loonsebaan 80

Op eerste klas lokatie gelegen royale vrijstaande karaktervolle villa met dubbele garage en fraai aangelegde tuin. De woning heeft onder andere een royale hal, studeerkamer/kantoor, grote living met keuken en openhaardpartij, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een middels vlizotrap bereikbare bergzolder. Het geheel is keurig onderhouden en instapklaar. Rondleidingen na vooraf gemaakte afspraak via ons bureau.
perceel: 800mē, woonoppervlak: 169 mē
Bouwjaar: 1976
Prijs: € 899.000,-   kosten koper
's-Hertogenbosch, Vughterweg 28
verkocht

's-Hertogenbosch, Vughterweg 28

"De Paddenstoel"; Een van de meest geliefde huizen van de bourgondische hoofdstad op een toplokatie grenzend aan natuurgebied nu te koop! Koper dient rekening te houden met modernisering. Rondleidingen en overige informatie uitsluitend voor zeer serieuze gegadigden via ons bureau. Gunning voorbehouden.
perceel: 710mē, woonoppervlak: 210 mē
Bouwjaar: 1925
Vught, Zonneweilaan  3

Vught, Zonneweilaan 3

Royale vrijstaande villa met grote garage aan de rand van het villapark met vrij uitzicht. In potentie een geweldig familiehuis met 5 slaapkamers, 2 badkamers, woonkeuken, bijkeuken, speelkamer, study en royale living. Mooi zonnig perceel. Het geheel verdient een grondige modernisering. Rondleidingen uitsluitend via ons bureau.
perceel: 1005mē, woonoppervlak: 220 mē
Bouwjaar: 1973
Prijs: € 635.000,-   kosten koper
Vught-villapark, Rondeweg 7
verkocht

Vught-villapark, Rondeweg 7

" De Sparhoeck ": Uiterst royale karakteristieke residentiële villa op topstek middenin bebost villapark! De villa heeft onder andere; imposante entree met fraaie trappartij, riante living, woonkeuken met aansluitend overdekt terras, keuken, bijkeuken, kelders, 5 slaapkamers (meerdere mogelijk), 2 badkamers en grote zolderberging. De in stijl aangelegde praktische tuin rondom de woning completeert het geheel op smaakvolle wijze. Fijn familiehuis op een van de meest geliefde locaties in het Vughtse Oude Villapark! Rondleidingen uitsluitend voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
perceel: 827mē, woonoppervlak: 256 mē
Bouwjaar: 1936
's-Hertogenbosch, Wagnerlaan 13

's-Hertogenbosch, Wagnerlaan 13

Zeer riante instapklare vrijstaande villa van grote allure op uniek en parkachtig kavel. De moderne villa is recent onder architectuur verbouwd en uitgebouwd tot een waar familiehuis voorzien van alle denkbare comfort. Superstek grenzend aan de Dieze, nabij park en het historische stadscentrum! Rondleidingen en overige informatie uitsluitend voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
perceel: 1777mē, woonoppervlak: 450 mē
Bouwjaar: 2013
Prijs: € 1.695.000,-   kosten koper
pagina 1 van 7 | Volgende pagina »

1 2 3 4 5 6 7