Vastgoedadviseurs t.b.v. Villa's - Landhuizen - Landgoederen
Bekijk aanbod in:  

Huizen te koop aangeboden

Hieronder vindt u een selectie van enkele huizen die wij op dit moment te koop aanbieden. Als u iets specifieks zoekt, nodigen wij u uit om ons uitgebreid over uw wensen te informeren. Wellicht hebben wij wetenschap van een op handen zijnde zaak die u goed past.

pagina 1 van 8
Volgende pagina »
sorteer op: plaats / prijs
Vught-Villapark, Eikenlaan  1
nieuw

Vught-Villapark, Eikenlaan 1

Halfvrijstaande karakteristieke villa op een mooie lokatie in het beboste Oude Villapark van Vught. Deze uitermate gezellige woning heeft onder andere een heerlijke living met openhaard, woonkeuken, speelkamer/study, 5 slaapkamers (meerdere mogelijk), grote badkamer en zolderruimte. Groene, veel privacy-biedende volwassen tuin met overdekt terras, berging en dubbele parkeerplaats. Robuust familiehuis met een zee aan ruimte! Rondleidingen en informatie uitsluitend via ons bureau.
perceel: 572m≤, woonoppervlak: 247 m≤
Bouwjaar: 1935
Prijs: € 692.000,-   kosten koper
Vught, Constantijnlaan 10

Vught, Constantijnlaan 10

Op eerste klas villastand gesitueerde moderne, onder voorname architectuur van Peter Agterberg gerealiseerde, vrijstaande villa met inpandige garage. De villa kenmerkt zich door licht, hoogte en functionaliteit. Aan de voorzijde is de uitstraling van de woning ietwat introvert, de achterzijde mede door de imposante raampartijen extrovert en tuingericht. Het royale en zonnige perceel met volwassen houtopstand completeert het geheel op smaakvolle wijze. Rondleidingen en informatie uitsluitend via ons bureau.
perceel: 1012m≤, woonoppervlak: 252 m≤
Bouwjaar: 2000
Prijs: € 1.075.000,-   kosten koper
Vught, Boxtelseweg 70

Vught, Boxtelseweg 70

''Landgoed Annaland'': Op een geweldige buitengebieds-lokatie en in prachtige parktuin gesitueerd karakteristiek vrijstaand landhuis van grote allure met bijgebouwen. Serieuze gegadigden nodigen wij graag uit om de exclusiviteit van dit prestigieuze en unieke aanbod te bespreken. Het gastenhuis zal separaat worden aangeboden. Inruil van uw onroerend goed behoort tot de mogelijkheden. Rondleidingen na vooraf gemaakte afspraak via ons bureau.
perceel: 30754m≤
Bouwjaar: 1960
Prijs: € 1.795.000,-   kosten koper
's-Hertogenbosch, Vughterweg 28
nieuw

's-Hertogenbosch, Vughterweg 28

Een van de meest geliefde huizen van de bourgondische hoofdstad op een toplokatie grenzend aan natuurgebied nu te koop! Koper dient rekening te houden met modernisering. Rondleidingen en overige informatie uitsluitend voor zeer serieuze gegadigden via ons bureau. Gunning voorbehouden.
perceel: 710m≤, woonoppervlak: 210 m≤
Bouwjaar: 1925
Prijs: € 1.095.000,-   kosten koper
Vught, Zonneweilaan  3
nieuw

Vught, Zonneweilaan 3

Royale vrijstaande villa met grote garage aan de rand van het villapark met vrij uitzicht. In potentie een geweldig familiehuis met 5 slaapkamers, 2 badkamers, woonkeuken, bijkeuken, speelkamer, study en royale living. Mooi zonnig perceel. Het geheel verdient een grondige modernisering. Rondleidingen uitsluitend via ons bureau.
perceel: 1005m≤, woonoppervlak: 220 m≤
Bouwjaar: 1973
Prijs: € 635.000,-   kosten koper
Vught, Nieuwe Erven 16

Vught, Nieuwe Erven 16

Keurig onderhouden royale vrijstaande villa met garage op geliefde woonstand in het groene Vught-Noord. De villa heeft onder andere; een riante ontvangsthal, living met open haard, woonkeuken, speelkamer/study, 4 slaapkamers, 2 badkamers, grote zolderruimte, buitenzwembad, overdekt terras en fraai aangelegde veel privacy-biedende tuin. Kortom; Perfect onderhouden en instapklare gezinswoning! Rondleidingen uitsluitend via ons bureau.
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD.
perceel: 670m≤, woonoppervlak: 185 m≤
Bouwjaar: 1973
Prijs: € 765.000,-   kosten koper
Vught, Rondeweg 7

Vught, Rondeweg 7

" De Sparhoeck ": Uiterst royale karakteristieke residentiŽle villa op topstek middenin bebost villapark! De villa heeft onder andere; imposante entree met fraaie trappartij, riante living, woonkeuken met aansluitend overdekt terras, keuken, bijkeuken, kelders, 5 slaapkamers (meerdere mogelijk), 2 badkamers en grote zolderberging. De in stijl aangelegde praktische tuin rondom de woning completeert het geheel op smaakvolle wijze. Fijn familiehuis op een van de meest geliefde locaties in het Vughtse Oude Villapark! Rondleidingen uitsluitend voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
perceel: 827m≤, woonoppervlak: 256 m≤
Bouwjaar: 1936
Prijs: € 1.195.000,-   kosten koper
Vught, Aert Heymlaan  34
verkocht

Vught, Aert Heymlaan 34

"De Ridderspoor": Monumentale karakteristieke rietgedekte villa van grote historische allure met bijgebouw op riant perceel.
Succesvol bemiddeld voor koper!
perceel: 3942m≤
Bouwjaar: 1921
Vught, Sluisakker  5

Vught, Sluisakker 5

Buitengewone residentiŽle lokatie belendend aan bossen en landerijen van het bekende Kasteel Maurick! Zeer royale vrijstaande villa in besloten en vrij gelegen villawijk met grote garage (voor meerdere auto's), gastenverblijf annex kantoor/atelier en fraai aangelegde zonnige tuin rondom. Het geheel verkeert in een perfecte staat en is instapklaar. Rondleidingen en informatie uitsluitend voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
perceel: 2355m≤, woonoppervlak: 520 m≤
Bouwjaar: 1996
Prijs: € 1.275.000,-   kosten koper
pagina 1 van 8 | Volgende pagina »

1 2 3 4 5 6 7 8