Vastgoedadviseurs t.b.v. Villa's - Landhuizen - Landgoederen
Bekijk aanbod in:  

Huizen te koop aangeboden

Hieronder vindt u een selectie van enkele huizen die wij op dit moment te koop aanbieden. Als u iets specifieks zoekt, nodigen wij u uit om ons uitgebreid over uw wensen te informeren. Wellicht hebben wij wetenschap van een op handen zijnde zaak die u goed past.

pagina 1 van 5
Volgende pagina »
sorteer op: plaats / prijs
Vught-Noord, Loonsebaan 95
nieuw

Vught-Noord, Loonsebaan 95

Fraaie vrijstaande jaren vijftig-villa met bijgebouw/schuur op topstek in het populaire groene Vught-Noord nabij bos-en heidegebied en het bruisende monumentale centrum van 's-Hertogenbosch! De woning heeft onder andere; royale living, eetkamer, keuken met overdekt terras, bijkeuken, werk/tv-kamer, 5 grote slaapkamers, badkamer en een een grote bergzolder. De op het zuid-oosten gesitueerde zonnige tuin is keurig aangelegd en biedt veel privacy. Rondleidingen en meer informatie beschikbaar via ons bureau.
perceel: 867m, woonoppervlak: 220 m
Prijs: € 925.000,-   kosten koper
's-Hertogenbosch-Zuid, Wagnerlaan 1
nieuw

's-Hertogenbosch-Zuid, Wagnerlaan 1

Robuuste, karakteristieke vrijstaande stadsvilla op riant perceel met uitzicht op park. De villa heeft onder andere een imposante hal, royale living met open haard, eetkamer, keuken, 6 slaapkamers, 3 badkamers, laundry, kelder, grote inpandige garage en een bijgebouw met garage en tuinkamer. Uiterst geliefde lokatie nabij monumentale binnenstad en natuurgebied! Rondleidingen en informatie uitsluitend voor zeer serieuze kandidatuur via ons bureau.
perceel: 2183m, woonoppervlak: 500 m
Bouwjaar: 1962
Prijs: € 1.895.000,-   kosten koper
Vught, Middelstebaan 12

Vught, Middelstebaan 12

Op uitstekende, rustige villastand gesitueerde vrijstaande villa met diepe (bos)tuin op het zuid-oosten. De woning heeft onder andere; royale entree, woonkeuken met keurige inrichting, riante living, tuingerichte werkkamer, 3 slaapkamers waarvan 1 met inloopkast, complete badkamer en een middels vlizotrap bereikbare grote bergzolder. Mooi aangelegde tuin met aan de voorzijde parkeerfaciliteit voor meerdere auto's. Rondleidingen en overige informatie uitsluitend via ons bureau.
perceel: 751m, woonoppervlak: 167 m
Bouwjaar: 1986
Prijs: € 795.000,-   kosten koper
Vught-Villapark, Eksterpad 4

Vught-Villapark, Eksterpad 4

Karakteristieke topvilla met dubbele garage in het mooie beboste oude villapark van Vught. Heerlijk instapklaar familiehuis op royaal zonnig perceel! De villa heeft onder andere; royale entree, provisie-kelder, eetkeuken met luxueuze inrichting, study met openhaard, living met openhaard, 5/6 slaapkamers en 2 badkamers. Villa in topconditie op superstek! Rondleidingen en overige informatie uitsluitend via ons bureau.
perceel: 1050m, woonoppervlak: 267 m
Bouwjaar: 1953
Prijs: € 1.045.000,-   kosten koper
Vught-Centrum, Kleine Gent  9-11
nieuw

Vught-Centrum, Kleine Gent 9-11

"Buitenplaats Couwenbergh": Magnifieke kasteel-villa temidden van parktuin met volwassen houtopstand en groot bijgebouw (ruim 200 m2!). Geweldige sfeer door authenticiteit en lokatie. Uniek geheel met historische allure! Gevoel van buiten wonen/werken met het Vughtse centrum en de Bourgondische hoofdstad 's-Hertogenbosch om de hoek! Rondleidingen en meer informatie beschikbaar voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
perceel: 4585m, woonoppervlak: 416 m
Bouwjaar: 1400
Prijs: € 2.700.000,-   kosten koper
Vught-Villapark, Zonneweilaan  7
verkocht

Vught-Villapark, Zonneweilaan 7

Op een fraaie hoek-lokatie, aan de rand van het geliefde beboste oude villapark, gelegen vrijstaand herenhuis met royale inpandige garage en mooi aangelegde zonnige tuin met groot overdekt terras. Deze woning is recentelijk met oog voor detail en met de meest duurzame materialen gebouwd, is instapklaar en heeft onder andere; imposante entree, woonkeuken met luxe inrichting en apparatuur, bijkeuken, eetkamer, zitkamer, speelkamer, riante master bedroom met dressing en eigen badkamer, 4 slaapkamers en separate badkamer. Kortom: Heerlijk familiehuis op topstek! Rondleidingen en informatie uitsluitend voor serieuze gegadigden via ons bureau.
perceel: 1113m, woonoppervlak: 329 m
Bouwjaar: 2014
Vught-Noord, Nieuwe Erven 5

Vught-Noord, Nieuwe Erven 5

Volledig gemoderniseerde en instap-klare vrijstaande villa met zonnige achtertuin in het populaire Vught-Noord! De woning heeft onder andere; royale entree, zitkamer met gashaard, woon-eetkeuken, speel/tv-kamer, 5 slaapkamers, laundry en 2 badkamers. De tuin is keurig aangelegd en heeft een fraai overdekt terras met haard-partij. Fijn familiehuis op mooie lokatie. Rondleidingen en informatie uitsluitend via ons bureau.
perceel: 497m, woonoppervlak: 230 m
Prijs: € 849.000,-   kosten koper
Vught-Noord / Villapark, Heiweg 5

Vught-Noord / Villapark, Heiweg 5

Karakteristieke vrijstaande villa op topstek in het gewilde villapark! Dit uitermate gezellige familiehuis beschikt over een royale hal, living met openhaard, studeerkamer, woonkeuken/eetkamer, groot atelier annex tuinkamer, 4/5 slaapkamers, badkamer en (berg)zolder. Rustige toplokatie met het uitgestrekte bos/heidegebied en recreatieplas om de hoek! Rondleidingen voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
perceel: 676m, woonoppervlak: 247 m
Bouwjaar: 1920
Prijs: € 895.000,-   kosten koper
Helvoirt, 't Hoog 4

Helvoirt, 't Hoog 4

Landhuis "Buitenspoor": In fraai beschermd natuurgebied op toplokatie met optimale privacy gelegen charmant en karakteristiek vrijstaand landhuis van grote allure. Geschikt voor de liefhebber van rust, ruimte en sfeer in combinatie met een eventuele paarden-hobby. Het geheel verkeert in topconditie en is instapklaar. Rondleidingen en informatie uitsluitend voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
perceel: 8705m, woonoppervlak: 174 m
Bouwjaar: 1940
Prijs: € 1.350.000,-   kosten koper
Vught, Boslaan  41

Vught, Boslaan 41

"De Boshoek": Royale, moderne villa ( type bungalow ) van architectonische allure aan rand van natuurgebied en recreatieplas 'De IJzeren Man'. Riante instapklare gezinswoning met 4 slaapkamers, woonkeuken met kookeiland, living met openhaard, study, laundry, comfortabele badkamer, separate doucheruimte en kinder/speelkamer op prachtige bebost perceel. Rondleidingen en overige informatie uitsluitend voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
perceel: 1587m, woonoppervlak: 243 m
Prijs: € 1.070.000,-   kosten koper
pagina 1 van 5 | Volgende pagina »

1 2 3 4 5