Vastgoedadviseurs t.b.v. Villa's - Landhuizen - Landgoederen
Bekijk aanbod in:  

Huizen te koop aangeboden

Hieronder vindt u een selectie van enkele huizen die wij op dit moment te koop aanbieden. Als u iets specifieks zoekt, nodigen wij u uit om ons uitgebreid over uw wensen te informeren. Wellicht hebben wij wetenschap van een op handen zijnde zaak die u goed past.

pagina 1 van 8
Volgende pagina »
sorteer op: plaats / prijs
Vught-Villapark, Eikenlaan  1

Vught-Villapark, Eikenlaan 1

Halfvrijstaande karakteristieke villa op een mooie lokatie in het beboste Oude Villapark van Vught. Deze uitermate gezellige woning heeft onder andere een heerlijke living met openhaard, woonkeuken, speelkamer/study, 5 slaapkamers (meerdere mogelijk), grote badkamer en zolderruimte. Groene, veel privacy-biedende volwassen tuin met overdekt terras, berging en dubbele parkeerplaats. Robuust familiehuis met een zee aan ruimte! Rondleidingen en informatie uitsluitend via ons bureau.
perceel: 572mē, woonoppervlak: 247 mē
Bouwjaar: 1935
Prijs: € 692.000,-   kosten koper
Vught, Constantijnlaan 10
verkocht

Vught, Constantijnlaan 10

Op eerste klas villastand gesitueerde moderne, onder voorname architectuur van Peter Agterberg gerealiseerde, vrijstaande villa met inpandige garage. De villa kenmerkt zich door licht, hoogte en functionaliteit. Aan de voorzijde is de uitstraling van de woning ietwat introvert, de achterzijde mede door de imposante raampartijen extrovert en tuingericht. Het royale en zonnige perceel met volwassen houtopstand completeert het geheel op smaakvolle wijze. Rondleidingen en informatie uitsluitend via ons bureau.
perceel: 1012mē, woonoppervlak: 252 mē
Bouwjaar: 2000
's-Hertogenbosch-centrum, Oude Dieze  17-19
nieuw

's-Hertogenbosch-centrum, Oude Dieze 17-19

Uiterst royale monumentale stadsvilla met koetshuis op groot perceel aan prominente straat in de historische binnenstad. Het gebouw is de afgelopen jaren in gebruik geweest als kantoor. De authenticiteit is goed bewaard gebleven en het geheel zou (na verbouwing) uitstekend kunnen dienen als schitterend familiehuis. Collegiale verkoop met RSP makelaars. Rondleidingen uitsluitend na vooraf gemaakte afspraak.
perceel: 846mē, woonoppervlak: 800 mē
Bouwjaar: 1775
Prijs: € 1.695.000,-   kosten koper
Vught-Noord / Villapark,

Vught-Noord / Villapark,

Wegens succesvolle verkoop-resultaten vragen wij per direct te koop ter aanvulling op onze exclusieve verkoop-portefeuille: (half) vrijstaande villa's, landhuizen, herenhuizen. Uw reactie zal vertrouwelijk behandeld worden. Belt u ons voor een gesprek?
Schijndel, Meester Goselingstraat 1
nieuw

Schijndel, Meester Goselingstraat 1

Moderne vrijstaande semi-bungalow met inpandige garage en fraai aangelegde tuin op toplokatie in fraai parkplan nabij het centrum van Schijndel. Deze lichte woning heeft onder andere een zeer royale hal, 3 slaapkamers, 2 badkamers, een grote woonkamer met gashaard, study-hoek en open-keuken met luxe keukeninrichting voorzien van alle gemakken. Overige informatie en bezichtigingen uitsluitend via ons bureau.
perceel: 653mē, woonoppervlak: 186 mē
Bouwjaar: 2009
Prijs: € 795.000,-   kosten koper
Vught, Loonsebaan 80

Vught, Loonsebaan 80

Op eerste klas lokatie gelegen royale vrijstaande karaktervolle villa met dubbele garage en fraai aangelegde tuin. De woning heeft onder andere een royale hal, studeerkamer/kantoor, grote living met keuken en openhaardpartij, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een middels vlizotrap bereikbare bergzolder. Het geheel is keurig onderhouden en instapklaar. Rondleidingen na vooraf gemaakte afspraak via ons bureau.
perceel: 800mē, woonoppervlak: 169 mē
Bouwjaar: 1976
Prijs: € 899.000,-   kosten koper
's-Hertogenbosch, Vughterweg 28
verkocht

's-Hertogenbosch, Vughterweg 28

"De Paddenstoel"; Een van de meest geliefde huizen van de bourgondische hoofdstad op een toplokatie grenzend aan natuurgebied nu te koop! Koper dient rekening te houden met modernisering. Rondleidingen en overige informatie uitsluitend voor zeer serieuze gegadigden via ons bureau. Gunning voorbehouden.
perceel: 710mē, woonoppervlak: 210 mē
Bouwjaar: 1925
Vught-villapark, Rondeweg 7
verkocht

Vught-villapark, Rondeweg 7

" De Sparhoeck ": Uiterst royale karakteristieke residentiële villa op topstek middenin bebost villapark! De villa heeft onder andere; imposante entree met fraaie trappartij, riante living, woonkeuken met aansluitend overdekt terras, keuken, bijkeuken, kelders, 5 slaapkamers (meerdere mogelijk), 2 badkamers en grote zolderberging. De in stijl aangelegde praktische tuin rondom de woning completeert het geheel op smaakvolle wijze. Fijn familiehuis op een van de meest geliefde locaties in het Vughtse Oude Villapark! Rondleidingen uitsluitend voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
perceel: 827mē, woonoppervlak: 256 mē
Bouwjaar: 1936
's-Hertogenbosch, Wagnerlaan 13

's-Hertogenbosch, Wagnerlaan 13

Zeer riante instapklare vrijstaande villa van grote allure op uniek en parkachtig kavel. De moderne villa is recent onder architectuur verbouwd en uitgebouwd tot een waar familiehuis voorzien van alle denkbare comfort. Superstek grenzend aan de Dieze, nabij park en het historische stadscentrum! Rondleidingen en overige informatie uitsluitend voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
perceel: 1777mē, woonoppervlak: 450 mē
Bouwjaar: 2013
Prijs: € 1.695.000,-   kosten koper
Boxtel, Boerhaavestraat 4

Boxtel, Boerhaavestraat 4

Zeer robuuste vrijstaande villa op mooi, fraai aangelegd zonnig perceel nabij centrum. De villa kenmerkt zich door zijn royale, lichte vertrekken en verkeert in topconditie. De huidige eigenaar heeft dit uitgesproken familiehuis met oog voor detail en kwaliteit zorgvuldig laten aanpassen aan de eisen van deze tijd. Kortom: instapklare woning op rustige toplokatie! Rondleidingen en informatie uitsluitend voor serieuze kandidatuur via ons bureau
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD.
perceel: 1383mē, woonoppervlak: 300 mē
Bouwjaar: 1971
Prijs: € 885.000,-   kosten koper
pagina 1 van 8 | Volgende pagina »

1 2 3 4 5 6 7 8