Vastgoedadviseurs t.b.v. Villa's - Landhuizen - Landgoederen
Bekijk aanbod in:  

Huizen te koop aangeboden

Hieronder vindt u een selectie van enkele huizen die wij op dit moment te koop aanbieden. Als u iets specifieks zoekt, nodigen wij u uit om ons uitgebreid over uw wensen te informeren. Wellicht hebben wij wetenschap van een op handen zijnde zaak die u goed past.

pagina 1 van 10
Volgende pagina »
sorteer op: plaats / prijs
's-Hertogenbosch, Peperstraat 9
nieuw

's-Hertogenbosch, Peperstraat 9

Aan de voorname Peperstraat nabij de Sint-Janskathedraal gesitueerde rijks-monumentale stadsvilla van grote allure! Het geheel is van oudsher altijd in gebruik geweest als woning, de laatste jaren als kantoorvilla. De zorgvuldig bewaarde authenticiteit van dit prachtige pand met grote stadstuin is uniek te noemen; hoge plafonds met ornamenten, fraaie trappartijen, natuurstenen schouwen, etcetera. Kortom een van de meest prestigieuze objecten in de prachtige binnenstad! Rondleidingen en informatie uitsluitend voor zeer serieuze kandidatuur.
perceel: 370m, woonoppervlak: 450 m
Bouwjaar: 1700
Prijs: € 1.980.000,-   kosten koper
Vught, Koepelweg 2
verkocht

Vught, Koepelweg 2

Moderne vrijstaande villa met grote garage en gastenverblijf in fraai aangelegde tuin. Rustige ligging aan brede laan nabij park, heidegebied, recreatieplas en de monumentale gezellige binnenstad van 's-Hertogenbosch. Rondleidingen uitsluitend via ons bureau.
perceel: 785m, woonoppervlak: 243 m, buitenruimtes: 60 m
Bouwjaar: 2005
Den Dungen, Spurkstraat 48

Den Dungen, Spurkstraat 48

Op een uiterst geliefde lokatie gesitueerde vrijstaande rietgedekte villa in landhuisstijl met fraaie bijgebouwen en royaal zonnig perceel op het zuid-westen. Het geheel is met gevoel voor detail met uitsluitend hoogwaardige materialen afgewerkt en is instapklaar. Perfecte ligging nabij dorpskern en op korte afstand van 's-Hertogenbosch. Rondleidingen en informatie uitsluitend voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
inhoud: 1200m, perceel: 2106m, woonoppervlak: 380 m
Bouwjaar: 2000
Prijs: € 1.175.000,-   kosten koper
Vught, Loonsebaan 74
verkocht

Vught, Loonsebaan 74

Royale, volledig gemoderniseerde vrijstaande villa met garage en fraai aangelegde tuin. Instapklaar familiehuis op een uitstekende lokatie nabij centrum 's-Hertogenbosch en het uitgestrekte bos/heidegebied en recreatieplas 'De IJzeren Man'. Rondleidingen en informatie uitsluitend via ons bureau.
perceel: 807m, woonoppervlak: 248 m
Bouwjaar: 1976
Esch, Baarschot 6
nieuw

Esch, Baarschot 6

Vrijstaande, volledig gemoderniseerde woonboerderij met bijgebouwen op groot kavel grenzend aan het Dommeldal. Door de robuuste rietgedekte bijgebouwen uitermate geschikt voor mensen met een aan huis gebonden beroep en/of (paarden)hobby. De woning heeft o.a.: Royale living, woonkeuken, wijn/provisiekelder, kantoor/study, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een zolderberging. Rondleidingen en informatie uitsluitend via ons bureau.
perceel: 15120m, woonoppervlak: 295 m, buitenruimtes: 578 m
Bouwjaar: 1976
Prijs: € 1.195.000,-   kosten koper
Helvoirt, Antwerpse Baan 8

Helvoirt, Antwerpse Baan 8

Op een zeer aantrekkelijke buitengebieds-lokatie gesitueerd vrijstaand landhuis met paardenstallen. Het geheel is met veel zorg en oog voor detail tot in de perfectie afgewerkt. Prachtig, veel privacy-biedend perceel met volwassen houtopstand. Uitbreiding/vergroting van de woning is mogelijk. U kunt hiervoor contact opnemen met de Gemeente Haaren. Rondleidingen en overige informatie uitsluitend via ons bureau.
perceel: 2500m, woonoppervlak: 206 m
Prijs: € 895.000,-   kosten koper
pagina 1 van 10 | Volgende pagina »

[ 1 ]   2     3     4     5     6     7     8     9     10