Vastgoedadviseurs t.b.v. Villa's - Landhuizen - Landgoederen
Bekijk aanbod in:  

Huizen te koop aangeboden

Hieronder vindt u een selectie van enkele huizen die wij op dit moment te koop aanbieden. Als u iets specifieks zoekt, nodigen wij u uit om ons uitgebreid over uw wensen te informeren. Wellicht hebben wij wetenschap van een op handen zijnde zaak die u goed past.

pagina 1 van 8
Volgende pagina »
sorteer op: plaats / prijs
Helvoirt, 't Hoog 4
nieuw

Helvoirt, 't Hoog 4

Landhuis "Buitenspoor": In fraai beschermd natuurgebied op toplokatie met optimale privacy gelegen charmant en karakteristiek vrijstaand landhuis van grote allure. Geschikt voor de liefhebber van rust, ruimte en sfeer in combinatie met een eventuele paarden-hobby. Het geheel verkeert in topconditie en is instapklaar. Rondleidingen en informatie uitsluitend voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
perceel: 8705m≤, woonoppervlak: 174 m≤
Bouwjaar: 1940
Prijs: € 1.350.000,-   kosten koper
Vught, Bosscheweg 45

Vught, Bosscheweg 45

Villa "De Dieke": Op eerste klas stand gesitueerde vrijstaande karakteristieke rietgedekte villa (Gemeentelijk Monument) met zonnig Zuid-West perceel. De sfeer van dit cottage-achtige en uitgesproken romantische familiehuis is bijzonder te noemen. Met name de architectuur, authenticiteit en de prachtige lichtinval geven het huis extra cachet. Zeer gunstig gelegen op korte fietsafstand van het bruisende centrum van 's-Hertogenbosch, het Vughtse bos en heidegebeid, recreatiegebied de IJzeren Man en het nieuwe Jeroen Bosch Ziekenhuis. Rondleidingen uitsluitend na vooraf gemaakte afspraak via ons bureau.
perceel: 1122m≤, woonoppervlak: 302 m≤
Bouwjaar: 1920
Prijs: € 1.095.000,-   kosten koper
Vught, Dennenlaan 10

Vught, Dennenlaan 10

Aan een van de meest prestigieuze lanen in het beboste villapark gesitueerde residentiŽle vrijstaande villa met inpandig zwembad. De villa is uiterst degelijk gebouwd, keurig onderhouden en biedt de toekomstige eigenaar een zee aan ruimte met veel potentie. Het royale, fraai aangelegde zonnige perceel completeert het geheel op smaakvolle wijze. Superstek belendend aan het Vughtse bos en heidegebied en recreatieplas 'De IJzeren Man'. 's-Hertogenbosch en uitvalswegen binnen handbereik. Rondleidingen en informatie uitsluitend voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
inhoud: 2500m≥, perceel: 1930m≤, woonoppervlak: 733 m≤
Bouwjaar: 1990
Prijs: € 1.195.000,-   kosten koper
Heeswijk-Dinther, Liekendonk 7
nieuw

Heeswijk-Dinther, Liekendonk 7

Op zeer aantrekkelijke woonlokatie gelegen robuuste vrijstaande villa. De villa heeft onder andere; royale hal, living, woonkeuken, bijkeuken, muziekkamer/study, speelkamer, 6 slaapkamers, 3 badkamers, atelier, garage en een mooi aangelegde tuin met zwembad. Ideaal familiehuis! Rondleidingen en overige informatie uitsluitend via ons bureau.
perceel: 1089m≤, woonoppervlak: 336 m≤
Bouwjaar: 1999
Prijs: € 875.000,-   kosten koper
Vught, Rondeweg 7
nieuw

Vught, Rondeweg 7

" De Sparhoeck ": Uiterst royale karakteristieke residentiŽle villa op topstek middenin bebost villapark! De villa heeft onder andere; imposante entree met fraaie trappartij, riante living, woonkeuken met aansluitend overdekt terras, keuken, bijkeuken, kelders, 5 slaapkamers (meerdere mogelijk), 2 badkamers en grote zolderberging. De in stijl aangelegde praktische tuin rondom de woning completeert het geheel op smaakvolle wijze. Fijn familiehuis op een van de meest geliefde locaties in het Vughtse Oude Villapark! Rondleidingen uitsluitend voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
perceel: 827m≤, woonoppervlak: 256 m≤
Bouwjaar: 1936
Prijs: € 1.195.000,-   kosten koper
Vught, Aert Heymlaan  34
verkocht

Vught, Aert Heymlaan 34

"De Ridderspoor": Monumentale karakteristieke rietgedekte villa van grote historische allure met bijgebouw op riant perceel.
Succesvol bemiddeld voor koper!
perceel: 3942m≤
Bouwjaar: 1921
Boxtel, Boerhaavestraat 4
nieuw

Boxtel, Boerhaavestraat 4

Zeer robuuste vrijstaande villa op mooi, fraai aangelegd zonnig perceel nabij centrum. De villa kenmerkt zich door zijn royale, lichte vertrekken en verkeert in topconditie. De huidige eigenaar heeft dit uitgesproken familiehuis met oog voor detail en kwaliteit zorgvuldig laten aanpassen aan de eisen van deze tijd. Kortom: instapklare woning op rustige toplokatie! Rondleidingen en informatie uitsluitend voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
perceel: 1383m≤, woonoppervlak: 300 m≤
Bouwjaar: 1971
Prijs: € 885.000,-   kosten koper
Vught, Bremlaan 6
verkocht

Vught, Bremlaan 6

Aan zeer populaire laan in het beboste Oude Villapark gesitueerde vrijstaande villa met grote garage en fraai zonnig perceel. Het geheel heeft o.a.: royale entree, studeerkamer, woonkeuken, bijkeuken, riante tuingerichte living met openhaard, 5 grote slaapkamers, 2 badkamers en een royale bergzolder. Alhoewel de villa altijd keurig is onderhouden dient de toekomstige eigenaar rekening te houden met modernisering. Fijn familiehuis op een topstek! Rondleidingen uitsluitend na vooraf gemaakte afspraak via ons bureau.
perceel: 1058m≤, woonoppervlak: 225 m≤
Bouwjaar: 1974
Vught, John F. Kennedylaan  32

Vught, John F. Kennedylaan 32

Aan rustige laan nabij het Vughtse bos/heidegebied en op prima villastand gesitueerde vrijstaande bungalow. De bungalow heeft een royale hall, living met gashaard, eetkamer, tuinkamer, keuken, bijkeuken, 2 slaapkamers en een grote badkamer voorzien van alle gemakken. De fraai aangelegde tuin rondom met oprit, overkapping en tuinberging completeert het geheel. Kortom uiterst vrij gelegen degelijk gebouwde bungalow op een topstek! Rondleidingen en overige informatie uitsluitend via ons bureau.
perceel: 864m≤, woonoppervlak: 155 m≤
Bouwjaar: 1999
Prijs: € 765.000,-   kosten koper
Vught, Van Heurnlaan 14
nieuw

Vught, Van Heurnlaan 14

Op eerste klas stand nabij Park Reeburg en centrum gesitueerde zeer royale halfvrijstaande karakteristieke vooroorlogse villa van allure. Dit uitermate sfeervolle familiehuis is gelegen op een fraai perceel en beschikt tevens over een separate garage. Rondleidingen uitsluitend na vooraf gemaakte afspraak via ons bureau.
perceel: 689m≤, woonoppervlak: 292 m≤
Bouwjaar: 1932
Prijs: € 849.000,-   kosten koper
pagina 1 van 8 | Volgende pagina »

1 2 3 4 5 6 7 8