Vastgoedadviseurs t.b.v. Villa's - Landhuizen - Landgoederen
Bekijk aanbod in:  

Huizen te koop aangeboden

Hieronder vindt u een selectie van enkele huizen die wij op dit moment te koop aanbieden. Als u iets specifieks zoekt, nodigen wij u uit om ons uitgebreid over uw wensen te informeren. Wellicht hebben wij wetenschap van een op handen zijnde zaak die u goed past.

pagina 1 van 9
Volgende pagina »
sorteer op: plaats / prijs
's-Hertogenbosch, Gregoriussingel 82-84
nieuw

's-Hertogenbosch, Gregoriussingel 82-84

Zeer royaal en exclusief top-appartement met 2 parkeerplaatsen en 2 bergingen op superlokatie! Het appartement is altijd keurig onderhouden doch dient wel aangepast te worden aan de eisen van de tijd. Het betreft hier van oorsprong 2 appartementen. Separate verkoop eventueel bespreekbaar. Rondleidingen uitsluitend voor serieuze gegadigden via ons bureau.
woonoppervlak: 319 m, buitenruimtes: 78 m
Bouwjaar: 1992
Prijs: € 975.000,-   kosten koper
Rosmalen/Villapark Gele Hoeven, Sweelincklaan  12
verkocht

Rosmalen/Villapark Gele Hoeven, Sweelincklaan 12

Onder moderne architectuur (Architect Peer Van Ling) gerealiseerde vrijstaande villa op eerste klas villastand in beboste kindvriendelijke omgeving. Rondleidingen en informatie uitsluitend via ons bureau.
perceel: 806m
Bouwjaar: 2006
Vught, Eikenlaan 29 / ingang Eksterpad

Vught, Eikenlaan 29 / ingang Eksterpad

Op een markante hoek-lokatie in het beboste villapark gelegen vrijstaande villa met een fraai aangelegde tuin waarin tuinhuis/atelier en zwembad. Uitstekende stek nabij het Vughtse Heide-gebied en recreatieplas 'De IJzeren Man'. Rondleidingen voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
perceel: 555m, woonoppervlak: 234 m
Bouwjaar: 1936
Prijs: € 749.000,-   kosten koper
Helvoirt, Oude Rijksweg 2A*
nieuw

Helvoirt, Oude Rijksweg 2A*

Zeer charmant rietgedekt landhuis met bijgebouwen op schitterend perceel belendend aan beschermd buitengebied en in de nabijheid van recreatieplas 'De IJzeren Man' en uitgestrekt bos/heide-gebied van Vught. Het exclusieve geheel is keurig onderhouden en verkeert in perfecte staat. Bovendien ligt het centrum om de hoek! Lekker buiten wonen en toch in de bewoonde wereld! Rondleidingen en meer informatie uitsluitend voor serieuze kandidatuur na vooraf gemaakte afspraak via ons bureau.
perceel: 8905m, woonoppervlak: 305 m
Prijs: € 945.000,-   kosten koper
Berlicum NB, Loofaert 59

Berlicum NB, Loofaert 59

Op een fraaie lokatie in uiterst aantrekkelijk buitengbied nabij het prestigieuze Landgoed ''De Wamberg'' gelegen vrijstaande woonboerderij met royale bijgebouwen en paardenstallen. Het geheel voldoet volledig aan de eisen van de tijd, is super afgewerkt en instapklaar. Informatie en rondleidingen uitsluitend voor serieuze gegadigden via ons bureau.
inhoud: 1638m, perceel: 13309m
Bouwjaar: 1995
Prijs: € 1.075.000,-   kosten koper
Esch, Baarschot 6

Esch, Baarschot 6

Vrijstaande, volledig gemoderniseerde woonboerderij met bijgebouwen op groot kavel grenzend aan de Essche Stroom. Door de robuuste rietgedekte bijgebouwen uitermate geschikt voor mensen met een aan huis gebonden beroep en/of (paarden)hobby. De woning heeft o.a.: Royale living, woonkeuken, wijn/provisiekelder, kantoor/study, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een zolderberging. Rondleidingen en informatie uitsluitend via ons bureau.
perceel: 15120m, woonoppervlak: 295 m, buitenruimtes: 578 m
Bouwjaar: 1976
Prijs: € 1.195.000,-   kosten koper
pagina 1 van 9 | Volgende pagina »

1 2 3 4 5 6 7 8 9