Vastgoedadviseurs t.b.v. Villa's - Landhuizen - Landgoederen
Bekijk aanbod in:  

Huizen te koop aangeboden

Hieronder vindt u een selectie van enkele huizen die wij op dit moment te koop aanbieden. Als u iets specifieks zoekt, nodigen wij u uit om ons uitgebreid over uw wensen te informeren. Wellicht hebben wij wetenschap van een op handen zijnde zaak die u goed past.

pagina 1 van 10
Volgende pagina »
sorteer op: plaats / prijs
Helvoirt, Torenstraat 59

Helvoirt, Torenstraat 59

Zeer charmante en sfeervolle royale vrijstaande villa op fraai perceel nabij centrum en uitvalswegen. Het geheel is prima onderhouden en instapklaar. Fijn, degelijk gebouwd familiehuis met mogelijkheden voor kantoor/praktijk aan huis! Rondleidingen en informatie uitsluitend via ons bureau.
perceel: 1480m, woonoppervlak: 205 m
Bouwjaar: 1963
Prijs: € 725.000,-   kosten koper
Schijndel, Langstraat 18

Schijndel, Langstraat 18

Royaal vrijstaand landhuis op geliefde lokatie nabij centrum. Schitterend perceel! De woning is uitermate degelijk gebouwd en altijd keurig onderhouden. De toekomstige gebruiker zal de woning op eenvoudige wijze kunnen laten voldoen aan de eisen van deze tijd. Meer informatie en rondleidingen uitsluitend via ons bureau. Belt u ons?
perceel: 5656m, woonoppervlak: 296 m
Bouwjaar: 1975
Prijs: € 695.000,-   kosten koper
Vlijmen, Meliepark 48
nieuw

Vlijmen, Meliepark 48

In prestigieus parkplan gesitueerde vrijstaande villa met inpandige garage, zeer fraai aangelegde tuin rondom en verwarmd (zoutwater)buitenzwembad. Het geheel is door de huidige eigenaren met gevoel voor detail tot in de puntjes gemoderniseerd en verkeert in topconditie. De lokatie is uitstekend te noemen; het buitengebied/polder, het Engelermeer, het dorpscentrum, de scholen, de golfclub Haverleij en het monumentale stadscentrum van 's-Hertogenbosch binnen handbereik! Kortom; instapklare villa op topstek! Rondleidingen en overige informatie uitsluitend via ons bureau.
perceel: 780m, woonoppervlak: 273 m
Bouwjaar: 2000
Prijs: € 925.000,-   kosten koper
Vught, Wilhelminalaan 8

Vught, Wilhelminalaan 8

Karakteristiek vrijstaand woonhuis aan zeer geliefde laan in Vught-Noord. Fraaie veel privacybiedende achtertuin op de zonzijde! 's-Hertogenbosch, natuurgebieden, sportfaciliteiten en winkels op korte fietsafstand! Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten. Rondleidingen en overige informatie uitsluitend via ons kantoor beschikbaar.
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD.
perceel: 267m, woonoppervlak: 131 m
Bouwjaar: 1927
Prijs: € 419.000,-   kosten koper
Vught, Prinsenhage 82

Vught, Prinsenhage 82

Deze semi-bungalow is door architect Jan Mulder ontworpen op maximale ergonomie en comfort. De indeling leent zich er bovendien uitstekend voor om aanpassingen naar eigen smaak en gezinsomstandigheden aan te brengen. Daarbij kan tegelijk ook de benodigde modernisering worden uitgevoerd. De wijk Prinsenhage wordt gekenmerkt door gevarieerde luxe bouwstijlen, rust en kindvriendelijkheid. De locatie is ideaal voor mensen die buiten willen wonen en met toch de stad en alle voorzieningen vlakbij. De Bossche binnenstad is slechts 10 fietsminuten ver en de Vughtse Heide ligt op 5 minuten lopen. Bezichtiging uitsluitend op afspraak via ons bureau.
perceel: 519m, woonoppervlak: 221 m
Bouwjaar: 1993
Prijs: € 498.000,-   kosten koper
Vught, John F. Kennedylaan  32
nieuw

Vught, John F. Kennedylaan 32

Aan rustige laan nabij het Vughtse bos/heidegebied en op prima villastand gesitueerde vrijstaande bungalow. De bungalow heeft een royale hall, living met gashaard, eetkamer, tuinkamer, keuken, bijkeuken, 2 slaapkamers en een grote badkamer voorzien van alle gemakken. De fraai aangelegde tuin rondom met oprit, overkapping en tuinberging completeert het geheel. Kortom uiterst vrij gelegen degelijk gebouwde bungalow op een topstek! Rondleidingen en overige informatie uitsluitend via ons bureau.
perceel: 864m, woonoppervlak: 155 m
Bouwjaar: 1999
Prijs: € 849.000,-   kosten koper
pagina 1 van 10 | Volgende pagina »

[ 1 ]   2     3     4     5     6     7     8     9     10