Vastgoedadviseurs t.b.v. Villa's - Landhuizen - Landgoederen
Bekijk aanbod in:  

Huizen te koop aangeboden

Hieronder vindt u een selectie van enkele huizen die wij op dit moment te koop aanbieden. Als u iets specifieks zoekt, nodigen wij u uit om ons uitgebreid over uw wensen te informeren. Wellicht hebben wij wetenschap van een op handen zijnde zaak die u goed past.

pagina 1 van 10
Volgende pagina »
sorteer op: plaats / prijs
Den Dungen, Spurkstraat 48

Den Dungen, Spurkstraat 48

Op een uiterst geliefde lokatie gesitueerde vrijstaande rietgedekte villa in landhuisstijl met fraaie bijgebouwen en royaal zonnig perceel op het zuid-westen. Het geheel is met gevoel voor detail met uitsluitend hoogwaardige materialen afgewerkt en is instapklaar. Perfecte ligging nabij dorpskern en op korte afstand van 's-Hertogenbosch. Rondleidingen en informatie uitsluitend voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
inhoud: 1200m, perceel: 2106m, woonoppervlak: 380 m
Bouwjaar: 2000
Prijs: € 1.175.000,-   kosten koper
Vlijmen, Meliepark 48
nieuw

Vlijmen, Meliepark 48

In prestigieus parkplan gesitueerde vrijstaande villa met inpandige garage, zeer fraai aangelegde tuin rondom en verwarmd (zoutwater)buitenzwembad. Het geheel is door de huidige eigenaren met gevoel voor detail tot in de puntjes gemoderniseerd en verkeert in topconditie. De lokatie is uitstekend te noemen; het buitengebied/polder, het Engelermeer, het dorpscentrum, de scholen, de golfclub Haverleij en het monumentale stadscentrum van 's-Hertogenbosch binnen handbereik! Kortom; instapklare villa op topstek! Rondleidingen en overige informatie uitsluitend via ons bureau.
perceel: 780m, woonoppervlak: 273 m
Bouwjaar: 2000
Prijs: € 925.000,-   kosten koper
Vught, Wilhelminalaan 8

Vught, Wilhelminalaan 8

Karakteristiek vrijstaand woonhuis aan zeer geliefde laan in Vught-Noord. Fraaie veel privacybiedende achtertuin op de zonzijde! 's-Hertogenbosch, natuurgebieden, sportfaciliteiten en winkels op korte fietsafstand! Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten. Rondleidingen en overige informatie uitsluitend via ons kantoor beschikbaar.
perceel: 267m, woonoppervlak: 131 m
Bouwjaar: 1927
Prijs: € 419.000,-   kosten koper
Vught, Lekkerbeetjenlaan  102
nieuw

Vught, Lekkerbeetjenlaan 102

Royale uitgebouwde vrijstaande villa met vijf slaapkamers, badkamer, separate douche-ruimte, living met 2 gashaarden, eetkamer, kantoor/kinderkamer, keuken en bijkeuken. De fraai aangelegde tuin completeert het geheel op smaakvolle wijze.
perceel: 587m, woonoppervlak: 180 m
Bouwjaar: 1986
Prijs: € 659.000,-   kosten koper
Vught, Constantijnlaan 10
nieuw

Vught, Constantijnlaan 10

Op eerste klas villastand gesitueerde moderne, onder voorname architectuur van Peter Agterberg gerealiseerde, vrijstaande villa met inpandige garage. De villa kenmerkt zich door licht, hoogte en functionaliteit. Aan de voorzijde is de uitstraling van de woning ietwat introvert, de achterzijde mede door de imposante raampartijen extrovert en tuingericht. Het royale en zonnige perceel met volwassen houtopstand completeert het geheel op smaakvolle wijze. Rondleidingen en informatie uitsluitend via ons bureau.
perceel: 1012m, woonoppervlak: 252 m
Bouwjaar: 2000
Prijs: € 1.075.000,-   kosten koper
Vught, Bosscheweg 45
nieuw

Vught, Bosscheweg 45

Villa "De Dieke": Op eerste klas stand gesitueerde vrijstaande karakteristieke rietgedekte villa (Gemeentelijk Monument) met zonnig Zuid-West perceel. De sfeer van dit cottage-achtige en uitgesproken romantische familiehuis is bijzonder te noemen. Met name de architectuur, authenticiteit en de prachtige lichtinval geven het huis extra cachet. Zeer gunstig gelegen op korte fietsafstand van het bruisende centrum van 's-Hertogenbosch, het Vughtse bos en heidegebeid, recreatiegebied de IJzeren Man en het nieuwe Jeroen Bosch Ziekenhuis. Rondleidingen uitsluitend na vooraf gemaakte afspraak via ons bureau.
perceel: 1122m, woonoppervlak: 302 m
Bouwjaar: 1920
Prijs: € 1.095.000,-   kosten koper
pagina 1 van 10 | Volgende pagina »

[ 1 ]   2     3     4     5     6     7     8     9     10