Vastgoedadviseurs t.b.v. Villa's - Landhuizen - Landgoederen
Bekijk aanbod in:  

Huizen te koop aangeboden

Hieronder vindt u een selectie van enkele huizen die wij op dit moment te koop aanbieden. Als u iets specifieks zoekt, nodigen wij u uit om ons uitgebreid over uw wensen te informeren. Wellicht hebben wij wetenschap van een op handen zijnde zaak die u goed past.

pagina 1 van 7
Volgende pagina »
sorteer op: plaats / prijs
Vught-Villapark, Zonneweilaan  7
nieuw

Vught-Villapark, Zonneweilaan 7

Op een fraaie hoek-lokatie, aan de rand van het geliefde beboste oude villapark, gelegen vrijstaand herenhuis met royale inpandige garage en mooi aangelegde zonnige tuin met groot overdekt terras. Deze woning is recentelijk met oog voor detail en met de meest duurzame materialen gebouwd, is instapklaar en heeft onder andere; imposante entree, woonkeuken met luxe inrichting en apparatuur, bijkeuken, eetkamer, zitkamer, speelkamer, riante master bedroom met dressing en eigen badkamer, 4 slaapkamers en separate badkamer. Kortom: Heerlijk familiehuis op topstek! Rondleidingen en informatie uitsluitend voor serieuze gegadigden via ons bureau.
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD.
perceel: 1113m, woonoppervlak: 329 m
Bouwjaar: 2014
Prijs: € 1.495.000,-   kosten koper
Vught-Noord, Nieuwe Erven 5
nieuw

Vught-Noord, Nieuwe Erven 5

Volledig gemoderniseerde en instap-klare vrijstaande villa met zonnige achtertuin in het populaire Vught-Noord! De woning heeft onder andere; royale entree, zitkamer met gashaard, woon-eetkeuken, speel/tv-kamer, 5 slaapkamers, laundry en 2 badkamers. De tuin is keurig aangelegd en heeft een fraai overdekt terras met haard-partij. Fijn familiehuis op mooie lokatie. Rondleidingen en informatie uitsluitend via ons bureau.
perceel: 497m, woonoppervlak: 230 m
Prijs: € 849.000,-   kosten koper
Vught-Villapark, Heiweg  3
nieuw

Vught-Villapark, Heiweg 3

Op een toplokatie in het Oude Villapark gelegen vrijstaande rietgedekte villa met bijgebouw. Het geheel verkeert een een prima staat van onderhoud. Heerlijke gezinswoning!
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD.
perceel: 732m
Prijs: € 1.175.000,-   kosten koper
Vught-Noord, Zuidoosterlaan 6-a
nieuw

Vught-Noord, Zuidoosterlaan 6-a

Vrijstaande villa op groot, zonnig perceel. De woning heeft onder andere; royale hal, zitkamer, eetkamer, keuken, bijkeuken, 6 slaapkamers, berging en een badkamer voorzien van alle gemakken. De diepe, keurig aangelegde tuin met tuinhuis/berging completeert het geheel op smaakvolle wijze. Fijn familiehuis nabij alle voorzieningen en op korte fietsafstand van de bourgondische hoofdstad! Bezichtigingen uitsluitend via ons bureau.
perceel: 935m, woonoppervlak: 225 m
Bouwjaar: 1993
Prijs: € 769.000,-   kosten koper
Vught-Noord / Villapark, Heiweg 5

Vught-Noord / Villapark, Heiweg 5

Karakteristieke vrijstaande villa op topstek in het gewilde villapark! Dit uitermate gezellige familiehuis beschikt over een royale hal, living met openhaard, studeerkamer, woonkeuken/eetkamer, groot atelier annex tuinkamer, 4/5 slaapkamers, badkamer en (berg)zolder. Rustige toplokatie met het uitgestrekte bos/heidegebied en recreatieplas om de hoek! Rondleidingen voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
perceel: 676m, woonoppervlak: 247 m
Bouwjaar: 1920
Prijs: € 965.000,-   kosten koper
's-Hertogenbosch, Wagnerlaan 13

's-Hertogenbosch, Wagnerlaan 13

Zeer riante instapklare vrijstaande villa van grote allure op uniek en parkachtig kavel. De moderne villa is recent onder architectuur verbouwd en uitgebouwd tot een waar familiehuis voorzien van alle denkbare comfort. Superstek grenzend aan de Dieze, nabij park en het historische stadscentrum! Rondleidingen en overige informatie uitsluitend voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
perceel: 1777m, woonoppervlak: 450 m
Bouwjaar: 2013
Prijs: € 1.695.000,-   kosten koper
's-Hertogenbosch/Oud-Empel, Empelsedijk 7-D

's-Hertogenbosch/Oud-Empel, Empelsedijk 7-D

In karakteristiek stadsdeel OUD-EMPEL op korte afstand van het bruisende centrum van 's-Hertogenbosch gelegen vrijstaande villa van bijzondere klasse. Achter de enigszins introverte voorgevel schuilt een uiterst royaal familiehuis voorzien van alle denkbare hedendaagse comfort. De onder architectuur (PUUR) aangelegde tuin met vijverpartij en verwarmd zwembad completeren het geheel op smaakvolle wijze. Rondleidingen uitsluitend voor serieuze gegadigden na vooraf gemaakte afspraak via ons bureau.
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD.
perceel: 1147m, woonoppervlak: 439 m
Bouwjaar: 2007
Prijs: € 1.195.000,-   kosten koper
pagina 1 van 7 | Volgende pagina »

1 2 3 4 5 6 7