Vastgoedadviseurs t.b.v. Villa's - Landhuizen - Landgoederen
Bekijk aanbod in:  

Huizen te koop aangeboden

Hieronder vindt u een selectie van enkele huizen die wij op dit moment te koop aanbieden. Als u iets specifieks zoekt, nodigen wij u uit om ons uitgebreid over uw wensen te informeren. Wellicht hebben wij wetenschap van een op handen zijnde zaak die u goed past.

pagina 1 van 6
Volgende pagina »
sorteer op: plaats / prijs
Vught-Noord / Villapark, Middelstebaan 12

Vught-Noord / Villapark, Middelstebaan 12

Op uitstekende, rustige villastand gesitueerde vrijstaande villa met diepe (bos)tuin op het zuid-oosten. De woning heeft onder andere; royale entree, woonkeuken met keurige inrichting, riante living, tuingerichte werkkamer, 3 slaapkamers waarvan 1 met inloopkast, complete badkamer en een middels vlizotrap bereikbare grote bergzolder. Mooi aangelegde tuin met aan de voorzijde parkeerfaciliteit voor meerdere auto's. Rondleidingen en overige informatie uitsluitend via ons bureau.
perceel: 751m, woonoppervlak: 167 m
Bouwjaar: 1986
Prijs: € 795.000,-   kosten koper
Rosmalen/Maliskamp, Meidoornlaan 20

Rosmalen/Maliskamp, Meidoornlaan 20

Degelijk gebouwde klassieke vrijstaande jaren-70 villa met inpandige garage op schitterend aangelegd hoekperceel met uitgestrekte bossen als overbuur! De villa heeft onder andere; zeer royale entree, living met gashaard en diverse zithoeken, woonkeuken, bijkeuken, grote serre/tuinkamer met gashaard, 5 slaapkamers, 2 badkamers en riante zolder met veel bergruimte. De met zorg aangelegde en piekfijn onderhouden tuin met een diversiteit aan beplantingen en een rietgedekte tuinberging completeren het geheel. Rondleidingen uitsluitend voor serieuze gegadigden via ons bureau.
perceel: 929m, woonoppervlak: 300 m
Prijs: € 875.000,-   kosten koper
Vught-Villapark, Eksterpad 4

Vught-Villapark, Eksterpad 4

Karakteristieke topvilla met dubbele garage in het mooie beboste oude villapark van Vught. Heerlijk instapklaar familiehuis op royaal zonnig perceel! De villa heeft onder andere; royale entree, provisie-kelder, eetkeuken met luxueuze inrichting, study met openhaard, living met openhaard, 5/6 slaapkamers en 2 badkamers. Villa in topconditie op superstek! Rondleidingen en overige informatie uitsluitend via ons bureau.
perceel: 1050m, woonoppervlak: 267 m
Bouwjaar: 1953
Prijs: € 1.045.000,-   kosten koper
Vught, Kleine Gent  9-11
nieuw

Vught, Kleine Gent 9-11

"Buitenplaats Couwenbergh": Magnifieke kasteel-villa temidden van parktuin met volwassen houtopstand en groot bijgebouw (ruim 200 m2!). Geweldige sfeer door authenticiteit en lokatie. Uniek geheel met historische allure! Gevoel van buiten wonen/werken met het Vughtse centrum en de Bourgondische hoofdstad 's-Hertogenbosch om de hoek! Rondleidingen en meer informatie beschikbaar voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
perceel: 4585m, woonoppervlak: 416 m
Bouwjaar: 1400
Prijs: € 2.700.000,-   kosten koper
Vught-Villapark, Zonneweilaan  7
verkocht

Vught-Villapark, Zonneweilaan 7

Op een fraaie hoek-lokatie, aan de rand van het geliefde beboste oude villapark, gelegen vrijstaand herenhuis met royale inpandige garage en mooi aangelegde zonnige tuin met groot overdekt terras. Deze woning is recentelijk met oog voor detail en met de meest duurzame materialen gebouwd, is instapklaar en heeft onder andere; imposante entree, woonkeuken met luxe inrichting en apparatuur, bijkeuken, eetkamer, zitkamer, speelkamer, riante master bedroom met dressing en eigen badkamer, 4 slaapkamers en separate badkamer. Kortom: Heerlijk familiehuis op topstek! Rondleidingen en informatie uitsluitend voor serieuze gegadigden via ons bureau.
perceel: 1113m, woonoppervlak: 329 m
Bouwjaar: 2014
Vught-Noord, Nieuwe Erven 5

Vught-Noord, Nieuwe Erven 5

Volledig gemoderniseerde en instap-klare vrijstaande villa met zonnige achtertuin in het populaire Vught-Noord! De woning heeft onder andere; royale entree, zitkamer met gashaard, woon-eetkeuken, speel/tv-kamer, 5 slaapkamers, laundry en 2 badkamers. De tuin is keurig aangelegd en heeft een fraai overdekt terras met haard-partij. Fijn familiehuis op mooie lokatie. Rondleidingen en informatie uitsluitend via ons bureau.
perceel: 497m, woonoppervlak: 230 m
Prijs: € 849.000,-   kosten koper
Esch, Witvensedijk 2F

Esch, Witvensedijk 2F

Zeer royale moderne villa met grote inpandige garage en buitenzwembad op groot perceel. Dit fraaie woonhuis is recent gebouwd met gebruikmaking van uitsluitend eerste klas materialen en is instapklaar. De villa heeft onder andere; kelder, grote woon/eetkeuken met exclusieve inrichting, fraaie living met entre-sol, studeer/werkkamer, 2 slaapkamers en 2 badkamers op de begane grond en 2 slaapkamers en 1 badkamer op de verdieping. De mooi aangelegde tuin met overdekte terrassen,tuinhuisje en vijverpartij completeren het geheel op smaakvolle wijze. Rondleidingen en meer informatie/fotografie voor serieuze gegadigden beschikbaar via ons bureau.
perceel: 7270m, woonoppervlak: 265 m
Bouwjaar: 2012
Prijs: € 1.125.000,-   kosten koper
Vught-Noord / Villapark, Heiweg 5
nieuw

Vught-Noord / Villapark, Heiweg 5

Karakteristieke vrijstaande villa op topstek in het gewilde villapark! Dit uitermate gezellige familiehuis beschikt over een royale hal, living met openhaard, studeerkamer, woonkeuken/eetkamer, groot atelier annex tuinkamer, 4/5 slaapkamers, badkamer en (berg)zolder. Rustige toplokatie met het uitgestrekte bos/heidegebied en recreatieplas om de hoek! Rondleidingen voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
perceel: 676m, woonoppervlak: 247 m
Bouwjaar: 1920
Prijs: € 895.000,-   kosten koper
Helvoirt, 't Hoog 4
nieuw

Helvoirt, 't Hoog 4

Landhuis "Buitenspoor": In fraai beschermd natuurgebied op toplokatie met optimale privacy gelegen charmant en karakteristiek vrijstaand landhuis van grote allure. Geschikt voor de liefhebber van rust, ruimte en sfeer in combinatie met een eventuele paarden-hobby. Het geheel verkeert in topconditie en is instapklaar. Rondleidingen en informatie uitsluitend voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
perceel: 8705m, woonoppervlak: 174 m
Bouwjaar: 1940
Prijs: € 1.350.000,-   kosten koper
's-Hertogenbosch, Wagnerlaan 13

's-Hertogenbosch, Wagnerlaan 13

Zeer riante instapklare vrijstaande villa van grote allure op uniek en parkachtig kavel. De moderne villa is recent onder architectuur verbouwd en uitgebouwd tot een waar familiehuis voorzien van alle denkbare comfort. Superstek grenzend aan de Dieze, nabij park en het historische stadscentrum! Rondleidingen en overige informatie uitsluitend voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
perceel: 1777m, woonoppervlak: 450 m
Bouwjaar: 2013
Prijs: € 1.695.000,-   kosten koper
pagina 1 van 6 | Volgende pagina »

1 2 3 4 5 6