Vastgoedadviseurs t.b.v. Villa's - Landhuizen - Landgoederen
Bekijk aanbod in:  

Huizen te koop aangeboden

Hieronder vindt u een selectie van enkele huizen die wij op dit moment te koop aanbieden. Als u iets specifieks zoekt, nodigen wij u uit om ons uitgebreid over uw wensen te informeren. Wellicht hebben wij wetenschap van een op handen zijnde zaak die u goed past.

pagina 1 van 10
Volgende pagina »
sorteer op: plaats / prijs
Helvoirt, Oude Rijksweg 2A
nieuw

Helvoirt, Oude Rijksweg 2A

Zeer charmant rietgedekt landhuis met bijgebouwen op schitterend perceel belendend aan beschermd buitengebied en in de nabijheid van recreatieplas 'De IJzeren Man' en uitgestrekt bos/heide-gebied van Vught. Het exclusieve geheel is keurig onderhouden en verkeert in perfecte staat. Bovendien ligt het centrum om de hoek! Lekker buiten wonen en toch in de bewoonde wereld! Rondleidingen en meer informatie uitsluitend voor serieuze kandidatuur na vooraf gemaakte afspraak via ons bureau.
perceel: 8905m≤, woonoppervlak: 305 m≤
Prijs: € 1.195.000,-   kosten koper
Schijndel, Lieseindsestraat 16
nieuw

Schijndel, Lieseindsestraat 16

Prachtige woonboerderij met buiten zwembad en bijgebouwen op een unieke lokatie. Buitenkans voor mensen die houden van rust, ruimte en comfort. Professionele paarden-voorzieningen aanwezig. Strategische ligging op korte afstand van 's-Hertogenbosch en Eindhoven. Rondleidingen en informatie uitsluitend via ons bureau.
perceel: 10850m≤, woonoppervlak: 431 m≤
Bouwjaar: 2006
Prijs: € 995.000,-   kosten koper
Vught, Wilhelminalaan 8
nieuw

Vught, Wilhelminalaan 8

Karakteristiek vrijstaand woonhuis aan zeer geliefde laan in Vught-Noord. Fraaie veel privacybiedende achtertuin op de zonzijde! 's-Hertogenbosch, natuurgebieden, sportfaciliteiten en winkels op korte fietsafstand! Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten. Rondleidingen en overige informatie uitsluitend via ons kantoor beschikbaar.
perceel: 267m≤, woonoppervlak: 131 m≤
Bouwjaar: 1927
Prijs: € 479.000,-   kosten koper
Vught, Dennenlaan 10

Vught, Dennenlaan 10

Aan een van de meest prestigieuze lanen in het beboste villapark gesitueerde residentiŽle vrijstaande villa met inpandig zwembad. De villa is uiterst degelijk gebouwd, keurig onderhouden en biedt de toekomstige eigenaar een zee aan ruimte met veel potentie. Het royale, fraai aangelegde zonnige perceel completeert het geheel op smaakvolle wijze. Superstek belendend aan het Vughtse bos en heidegebied en recreatieplas 'De IJzeren Man'. 's-Hertogenbosch en uitvalswegen binnen handbereik. Rondleidingen en informatie uitsluitend voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
inhoud: 2500m≥, perceel: 1930m≤, woonoppervlak: 733 m≤
Bouwjaar: 1990
Prijs: € 1.595.000,-   kosten koper
Vught, Jagersboschlaan 20

Vught, Jagersboschlaan 20

Zeer royale vrijstaande residentiŽle villa van grote allure op eerste klas stand in beboste omgeving. Deze zeer fraaie villa is vrij gelegen (doch niet solitair) en heeft alle voorzieningen binnen handbereik. De villa heeft een mooi aangelegde tuin/park en is gesitueerd nabij recreatieplas De IJzeren Man, het Vughste bos-en heidegebied alsmede de gezellige bourgondische Brabantse hoofdstad 's-Hertogenbosch. Uitgesproken familiehuis van grote klasse. Informatie en rondleidingen uitsluitend voor serieuze kandidatuur na vooraf gemaakte afspraak via ons bureau.
perceel: 4665m≤, woonoppervlak: 735 m≤, buitenruimtes: 61 m≤
Prijs: € 2.650.000,-   kosten koper
Vught, Zonnebos 15

Vught, Zonnebos 15

Op een van de mooiste plekken in het kindvriendelijke Zonnebos gesitueerde royale geschakelde villa met diepe, zonnige tuin en inpandige garage. Het woonhuis heeft een royale hall met studyhoek, grote tuingerichte living met openhaard, (woon)keuken, 3 slaapkamers (mogelijkheid 5), badkamer en een separate doucheruimte, diverse balkons en een dakterras. Fijne gezinswoning in het populaire beboste Vught-Noord! Rondleidingen uitsluitend na vooraf gemaakte afspraak via ons bureau.
perceel: 298m≤, woonoppervlak: 206 m≤
Bouwjaar: 1981
Prijs: € 450.000,-   kosten koper
pagina 1 van 10 | Volgende pagina »

[ 1 ]   2     3     4     5     6     7     8     9     10