Vastgoedadviseurs t.b.v. Villa's - Landhuizen - Landgoederen
Bekijk aanbod in:  

Huizen te koop aangeboden

Hieronder vindt u een selectie van enkele huizen die wij op dit moment te koop aanbieden. Als u iets specifieks zoekt, nodigen wij u uit om ons uitgebreid over uw wensen te informeren. Wellicht hebben wij wetenschap van een op handen zijnde zaak die u goed past.

pagina 1 van 9
Volgende pagina »
sorteer op: plaats / prijs
Vught, Van Heurnlaan 14

Vught, Van Heurnlaan 14

Op eerste klas stand nabij Park Reeburg en centrum gesitueerde zeer royale halfvrijstaande karakteristieke vooroorlogse villa van allure. Dit uitermate sfeervolle familiehuis is gelegen op een fraai perceel en beschikt tevens over een separate garage. Rondleidingen uitsluitend na vooraf gemaakte afspraak via ons bureau.
perceel: 689m≤, woonoppervlak: 292 m≤
Bouwjaar: 1932
Prijs: € 849.000,-   kosten koper
Vught, Landgoed Beukenhorst
verkocht

Vught, Landgoed Beukenhorst

Op het prestigieuze landgoed Beukenhorst gelegen karakteristiek halfvrijstaand woonhuis met fraaie tuin. Het geheel zal volledig en in stijl aangepast worden aan de eisen van deze tijd.
Succesvol bemiddeld voor koper!
Boxtel, Boerhaavestraat 4
nieuw

Boxtel, Boerhaavestraat 4

Zeer robuuste vrijstaande villa op mooi, fraai aangelegd zonnig perceel nabij centrum. De villa kenmerkt zich door zijn royale, lichte vertrekken en verkeert in topconditie. De huidige eigenaar heeft dit uitgesproken familiehuis met oog voor detail en kwaliteit zorgvuldig laten aanpassen aan de eisen van deze tijd. Kortom: instapklare woning op rustige toplokatie! Rondleidingen en informatie uitsluitend voor serieuze kandidatuur via ons bureau.
perceel: 1383m≤, woonoppervlak: 300 m≤
Bouwjaar: 1971
Prijs: € 885.000,-   kosten koper
Vught, Bremlaan 6
nieuw

Vught, Bremlaan 6

Aan zeer populaire laan in het beboste Oude Villapark gesitueerde vrijstaande villa met grote garage en fraai zonnig perceel. Het geheel heeft o.a.: royale entree, studeerkamer, woonkeuken, bijkeuken, riante tuingerichte living met openhaard, 5 grote slaapkamers, 2 badkamers en een royale bergzolder. Alhoewel de villa altijd keurig is onderhouden dient de toekomstige eigenaar rekening te houden met modernisering. Fijn familiehuis op een topstek! Rondleidingen uitsluitend na vooraf gemaakte afspraak via ons bureau.
perceel: 1058m≤, woonoppervlak: 225 m≤
Bouwjaar: 1974
Prijs: € 895.000,-   kosten koper
Vught, John F. Kennedylaan  32

Vught, John F. Kennedylaan 32

Aan rustige laan nabij het Vughtse bos/heidegebied en op prima villastand gesitueerde vrijstaande bungalow. De bungalow heeft een royale hall, living met gashaard, eetkamer, tuinkamer, keuken, bijkeuken, 2 slaapkamers en een grote badkamer voorzien van alle gemakken. De fraai aangelegde tuin rondom met oprit, overkapping en tuinberging completeert het geheel. Kortom uiterst vrij gelegen degelijk gebouwde bungalow op een topstek! Rondleidingen en overige informatie uitsluitend via ons bureau.
perceel: 864m≤, woonoppervlak: 155 m≤
Bouwjaar: 1999
Prijs: € 765.000,-   kosten koper
Vught, John F. Kennedylaan  12
verkocht

Vught, John F. Kennedylaan 12

Op zeer representatieve villa-stand gelegen residentiŽle vrijstaande villa van grote allure met mooi aangelegde tuin. In opdracht van de huidige eigenaren is de woning volledig (tot in detail) verbouwd en uitgebouwd tot een robuust familiehuis dat van alle gemakken is voorzien. Kortom; Instapklaar tophuis op top-lokatie! Perceel eventueel uit te breiden met maar liefst 674 m2! Rondleidingen en informatie uitsluitend via ons bureau.
perceel: 1455m≤, woonoppervlak: 343 m≤
pagina 1 van 9 | Volgende pagina »

1 2 3 4 5 6 7 8 9